QR Code

Zbigniew Buczkowski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy9.5Kelner
Córki dancingu5.6Dyrektor Estrady
2014Ostatni klaps0.0Komornik
1991Rozmowy kontrolowane0.0Mężczyzna na stacji
1980Miś0.0Pośrednik wynajmujący helikopter
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2007Barwy szczęścia5.3Zdzisio
1999Świat według Kiepskich7.1Graczyk (gościnnie)
1983Alternatywy 47.0Układający parkiet u Kubiaków
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.