QR Code

Zack Snyder

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (7)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (9)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Wonder Woman6.4Amerykański żołnierz
(niewymieniony w czołówce)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2020Wonder Woman 19840.0(producent)
2018Aquaman8.6(producent wykonawczy)
2017Wonder Woman6.4(producent)
2016Legion samobójców
Suicide Squad
9.2(producent wykonawczy)
2014300: Początek imperium
300: Rise of an Empire
6.7(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2014300: Początek imperium
300: Rise of an Empire
6.7
20063002.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Liga Sprawiedliwości
Justice League
8.0
2016Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
Batman v Superman: Dawn of Justice
4.8
2013Człowiek ze stali
Man of Steel
4.7
2009Watchmen. Strażnicy
Watchmen
4.7
20063002.0
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2017Liga Sprawiedliwości
Justice League
8.0(materiały do scenariusza, historia)
Wonder Woman6.4(materiały do scenariusza, historia)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.