QR Code

Zach Galifianakis  48 lat

Zacharius Knight Galifianakis
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (15)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:01 października 1969
Miejsce urodzenia:Wilkesboro, Karolina Północna, USA
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Pułapka czasu
A Wrinkle in Time
0.0Wesołe medium
2017Tulipanowa gorączka
Tulip Fever
10.0
2016Asy bez kasy
Masterminds
1.0David
2014Birdman8.3Jake
2013Kac Vegas III
The Hangover Part III
4.0Alan Garner
2011Muppety
The Muppets
4.7Hobo Joe
Kac Vegas w Bangkoku
The Hangover Part II
5.3Alan Garner
2009Załoga G
G-Force
0.0Ben
Kac Vegas
Hangover, The
2.2Alan Garner
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017LEGO® BATMAN: FILM
The Lego Batman Movie
7.4Joker (głos)
2011Kot w butach
Puss in Boots
4.0Humpty Dumpty (głos)
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2011Muppety
The Muppets
4.7
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.