QR Code

Wojciech Zieliński  39 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (12)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:23 kwietnia 1979
Miejsce urodzenia:Łódź, Polska
O sobie (1)
Aktor. Gra w Teatrze Studio od 2005 roku. Jest aktorem Teatru Studio w Warszawie, gdzie gra od 2005 roku. Rok wcześniej ukończył wydział aktorski łódzkiej Filmówki.Swoją przygodę z filmem rozpoczął od epizodu w obrazie "Dotknij mnie" Anny Jadowskiej i Ewy Stankiewicz. Wcielił się tam w Wojtka, studenta Filmówki dorabiającego w ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Człowiek z magicznym pudełkiem10.0Agent Jan Targosz
Zgoda10.0Komendant
2016Wołyń9.3"Chmura"
2015Czerwony pająk0.0Porucznik Florek
2014Agnieszka10.0Kuba
Służby specjalne8.4Kapitan Janusz Cerat
Kamienie na szaniec7.5Stanisław Broniewski "Orsza"
2013Ostatnie piętro1.0
2012Pokłosie6.0Antek
Supermarket0.0Jarzyna
2010Nie ten człowiek5.0Sprzedawca odkurzaczy
Nie opuszczaj mnie0.0Łukasz Żarowski
2009Moja krew2.5Olo
Idealny facet dla mojej dziewczyny3.3Szymon Mrówka
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2016Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
Rogue One: A Star Wars Story
6.2Bodhi Rook (polski dubbing)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.