QR Code

Wojciech Dąbrowski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Żyć nie umierać6.3Dyrektor teatru
1991Rozmowy kontrolowane0.0Kamolak, uczestnik narady u Zambika
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2012Prawo Agaty4.0Jerzy Pachman (gościnnie)
Paradoks4.2Prof. Moskal (gościnnie)
2004Pierwsza miłość5.3Jan Radosz, ojciec Marysi
1999Świat według Kiepskich7.1Urzędnik (gościnnie)
1997Klan6.8Joachim Bendel
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.