QR Code

William H. Macy

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (10)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Blood Father0.0Kirby Curtis
2015Pokój
Room
6.0Robert
2014Cake0.0Leonard
2012Sesje
The Sessions
1.5Ojciec Brendan
2001Park Jurajski III
Jurassic Park III
0.0Paul Kirby
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2013Zrywa się wiatr
Kaze tachinu
6.8Satomi (ang. głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.