QR Code

Will i Am  44 lata

William James Adams, Jr.
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (6)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:15 marca 1975
Miejsce urodzenia:Los Angeles, Kalifornia, USA
Wzrost:177 cm (5ft 8in)
Lata aktywności:od 1993 roku
O sobie (1)
Amerykański raper, producent i multiinstrumentalista. Jest współzałożycielem i członkiem zespołu The Black Eyed Peas. Adams urodził się w północno-wschodniej dzielnicy Los Angeles, Boyle Heights. Ma dwóch rodzonych braci i siostrę, oraz czworo adoptowanego rodzeństwa. Nigdy nie poznał swojego ojca. Adams chodził do Liceum Palisades Charter High School wraz z DJ-em, piosenkarzem ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009X-Men Geneza: Wolverine
X-Men Origins: Wolverine
3.0John Wraith
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2014Rio 21.0Pedro (głos)
2011Rio5.0Pedro (głos)
2008Madagaskar 2
Madagascar: Escape 2 Africa
5.3Moto Moto (głos)
SIEBIETytuł filmuOcenaRola
2013Justin Bieber's Believe0.0(on sam)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.