QR Code

Will Arnett  49 lat

William Emerson Arnett
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (12)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1.3 (3)
Data urodzenia:04 maja 1970
Miejsce urodzenia:Toronto, Kanada
Wzrost:189 cm (6ft 2in)
Lata aktywności:od 1996 roku
Zawód:aktor, komediant, producent
Stan Cywilny:dwukrotnie żonaty: 1. Penelope Ann Miller (09.12.1994 - 18.01.1995, rozwód); 2. Amy Poehler (od 29.08.2003), 2 synów: Archibald William Emerson (ur. 25.10.2008) i Abel James (ur. 06.08.2010)
O sobie (1)
Kandyjsko-amerykański aktor. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Wyszczekani
Show Dogs
8.5Frank
2016Wojownicze żółwie ninja: Wyjście z cienia
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
6.0Vernon Fenwick
2014Wojownicze żółwie ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
8.4Vernon Fenwick
2009Załoga G
G-Force
0.0Kip Killian
2008Rocker
Rocker, The
2.6Lex
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2019LEGO® PRZYGODA 2
The LEGO Movie 2: The Second Part
7.8Batman (głos)
2018Młodzi Tytani: Akcja! Film
Teen Titans Go! To the Movies
8.7Slade (głos)
2017Gang Wiewióra 2
The Nut Job 2: Nutty by Nature
8.3Surly (głos)
LEGO® BATMAN: FILM
The Lego Batman Movie
7.4Bruce Wayne / Batman (głos)
2014LEGO® PRZYGODA
Lego: The Movie
6.5Batman / Bruce Wayne (głos)
Gang Wiewióra
The Nut Job
10.0Surly (głos)
2010Jak ukraść Księżyc
Despicable Me
6.7Pan Perkins (głos)
2006Epoka lodowcowa 2: Odwilż
Ice Age 2: The Meltdown
4.0Samotny sęp (głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.