QR Code

Weronika Książkiewicz  37 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (6)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:21 marca 1981
Miejsce urodzenia:Moskwa, Rosja (ZSRR)
O sobie (1)
Polska aktorka. Uczęszczała do XX LO w Poznaniu do klasy o profilu teatralnym. W 2005 roku ukończyła Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi. Jest aktorką Teatru Nowego im. K. Dejmka w Łodzi. W grudniu 2008 wzięła udział w sesji fotograficznej dla magazynu Playboy. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Planeta Singli 20.0Ola
2016Planeta Singli9.5Ola
2015Kobiety bez wstydu5.0Sekretarka Aneta
Disco Polo8.6Asystentka Polaka
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6Pati
2013Podejrzani zakochani3.0Simona
2009Złoty środek10.0Stażystka Kasia
2008Mała Moskwa
Mała Moskwa
3.0Dziewczyna na cmentarzu
Ile waży koń trojański?
Ile waży koń trojański?
5.5Jolka, sąsiadka Zosi i Darka
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2012Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł
Secret of the Wings
6.2Barwinka (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Na noże10.0Wiola Foryga
2011Komisarz Alex5.5Joanna Hoffer (gościnnie)
2010Hotel 524.6Sylwia Wilk, żona Janusza (gościnnie)
2008Ojciec Mateusz6.0Mariola Bogucka / Izabela Janiszewska (gościnnie)
1999Na dobre i na złe5.1Daria (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.