QR Code

Waldemar Krzystek

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.4 (5)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2014Fotograf8.0(producent)
2008Mała Moskwa
Mała Moskwa
3.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2014Fotograf8.0
201180 milionów4.5
2008Mała Moskwa
Mała Moskwa
3.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2014Fotograf8.0
201180 milionów4.5
2008Mała Moskwa
Mała Moskwa
3.0
SERIAL
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2012Anna German
Anna German. Tajemnica białego anioła
2.8
2008Czas honoru4.5
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.