QR Code

Vincent D'Onofrio  59 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (5)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2 (2)
Data urodzenia:30 czerwca 1959
Miejsce urodzenia:Brooklyn, USA
O sobie (1)
Amerykański aktor i producent. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Życzenie śmierci
Death Wish
0.0Frank Kersey
2017Rings7.5Burke
2016Siedmiu wspaniałych
The Magnificent Seven
8.3Jack Horne
2015Jurassic World7.3Vic Hoskins
Nocny pościg
Run All Night
0.0Detektyw Harding
2014Sędzia
The Judge
8.5Glen Palmer
1997Faceci w czerni
Men in Black
1.0Edgar
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.