QR Code

Victor Garber  69 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (1)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.3 (4)
Data urodzenia:16 marca 1949
Miejsce urodzenia:USA
O sobie (1)
Brał udział w wielu amerykańskich i kanadyjskich filmach i serialach. Najbardziej znaną rolą Victora Garbera jest postać konstruktora Thomasa Andrewsa w kasowym filmie Titanic w reżyserii Jamesa Camerona. Inne znane filmy, w których zagrał to m.in. Godspell, Legalna blondynka (ang. Legally blonde), Źródło młodości (ang. Tuck Everlasting), Bezsenność w Seattle ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Klucz do wieczności
Self/less
4.7Martin
Sicario4.9Dave Jennings
2014Polowanie na prezydenta
Big Game
5.3Wiceprezydent
2012Operacja Argo
Argo
2.5Ken Taylor
2010Miasto złodziei
The Town
1.0Zastępca dyrektora banku
(niewymieniony w czołówce)
2008Obywatel Milk
Milk
1.0Burmistrz George Moscone
1997Titanic4.0Thomas Andrews
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2011Kung Fu Panda 27.0Mistrz Nosorożec (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Legends of Tomorrow7.8Dr Martin Stein
2014Flash
The Flash
7.0Dr Martin Stein (gościnnie)
2009Żona idealna
The Good Wife
6.8Sędzia Loudon Spencer (gościnnie)
Glee1.7Ojciec Willa (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.