QR Code

Urszula Antoniak

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2017Pomiędzy słowami8.0
2014Strefa nagości
Nude Area
4.7
2011Code Blue3.6
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2017Pomiędzy słowami8.0
2014Strefa nagości
Nude Area
4.7
2011Code Blue3.6
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2016Planeta Singli9.5(pomysł)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.