QR Code

Ulrich Thomsen  55 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (7)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (1)
Data urodzenia:06 grudnia 1963
Miejsce urodzenia:Fyn, Dania
O sobie (1)
Duński aktor. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Małżeńskie porachunki
Dræberne fra Nibe
7.3Edward
2016Komuna
Kollektivet
0.0Erik
2015Bezwstydny Mortdecai
Mortdecai
7.3
2014Druga szansa
En chance til
4.0Simon
2013Duży zeszyt
A nagy füzet
0.0Oficer
2011Coś
The Thing
0.0Dr Sander Halvorson
2010W lepszym świecie
Haevnen
3.5Claus
Cisza
Das Letzte Schweigen
0.0Peer Sommer
2009The International
International, The
0.0Jonas Skarssen
2007Hitman0.0Mikhail Belicoff
1999Świat to za mało
The World Is Not Enough
2.5Sasha Davidov
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.