QR Code

Tommy Harper

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Mission: Impossible - Fallout0.0(producent wykonawczy)
Paradoks Cloverfield
The Cloverfield Paradox
0.0(producent wykonawczy)
2017Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
Star Wars: The Last Jedi
9.0(producent wykonawczy)
2016Star Trek: W nieznane
Star Trek Beyond
6.1(producent wykonawczy)
2015Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
Star Wars: The Force Awakens
9.3(producent wykonawczy)
2014Jack Ryan: Teoria chaosu
Jack Ryan: Shadow Recruit
5.3(producent wykonawczy)
2013W ciemność Star Trek
Star Trek Into Darkness
10.0(współproducent)
2011Mission: Impossible - Ghost Protocol0.0(współproducent)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.