QR Code

Tomasz Sobczak  46 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
10 (1)
Data urodzenia:1973
Miejsce urodzenia:Polska
O sobie (1)
Aktor teatralny, telewizyjny i filmowy, reżyser teatralny. W 1994 roku zadebiutował w przedstawieniu Hansa Christiana Andersena Królowa Śniegu w podwójnej roli Kaczeńca i Diabła na profesjonalnej scenie w Centrum Sztuki przy Teatrze Dramatycznym w Legnicy, z którym był związany do 2000 roku kiedy zdał pomyślnie egzamin eksternistyczny aktorski. Występował także ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Powrót4.0Ksiądz Jerzy
Dzień czekolady0.0Tata Dawida
2017PolandJa7.4Mąż
2015Król życia0.0Kolega Edwarda z pracy
2013Mój biegun6.5Lekarz
2012Wybraniec2.5Profesor
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Chyłka - Zaginięcie8.5Patomorfolog
2017Diagnoza7.9Policjant Rydel (gościnnie)
2015Singielka7.5Coach Jacek Wardocha
2013To nie koniec świata!7.5Emil (gościnnie)
2012Prawo Agaty4.0Oskar Warecki (gościnnie)
2011Komisarz Alex5.6Graś (gościnnie)
2009Blondynka4.3"Cygan", pracownik leśny
2008Ojciec Mateusz6.9Bruno / Ojciec Piotrka / Wojciech Liczak "Łapa" (gościnnie)
2007Barwy szczęścia5.2Olgierd Śliwiński, ojciec Klary (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.