QR Code

Tomasz Kot  42 lata

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (30)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
7 (3)
Data urodzenia:21 kwietnia 1977
Miejsce urodzenia:Legnica, Polska
O sobie (1)
Polski aktor filmowy i teatralny. 17 listopada 1996 roku zadebiutował na deskach Teatru Dramatycznego w Legnicy w sztuce "Hamlet". W 2001 roku ukończył PWST w Krakowie. Od 2001 roku był aktorem Teatru Bagatela w Krakowie. Mozna go zobaczyc na deskach Teatru Praga w Fabryce Trzciny. Jest żonaty od września 2006 ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Dzień czekolady0.0Policjant
Zimna wojna9.0Wiktor
2017Najlepszy10.0Okoń
Volta5.5Jan Krone
Bikini Blue9.0Eryk Szumski
2016Pokot7.8Prokurator Świerszczyński
Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej6.5Znany dziennikarz / Zbigniew Religa
2015Żyć nie umierać6.3Bartosz Kolano
Disco Polo7.3Daniel Polak
2014Bogowie8.5Zbigniew Religa
Fotograf8.0Bauman
2013W ukryciu5.5Dawid
2012Yuma10.0Opat
Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć5.7Młody Hans Kloss
2011Wyjazd integracyjny3.0
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.