QR Code

Tom Wilkinson  69 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (5)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:12 grudnia 1948
Miejsce urodzenia:Leeds, Wielka Brytania
O sobie (1)
Brytyjski aktor, zdobywca nagrody BAFTA, nominowany do nagrody Oscara. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018The Catcher Was a Spy0.0Paul Scherrer
2016Kłamstwo
Denial
5.5Richard Rampton
Snowden4.5Ewen MacAskill
2014Selma1.0Prezydent Lyndon B. Johnson
Grand Budapest Hotel
The Grand Budapest Hotel
7.3Pisarz
2013Jeździec znikąd
The Lone Ranger
7.5Latham Cole
2011Hotel Marigold
The Best Exotic Marigold Hotel
4.0Graham Dashwood
Mission: Impossible - Ghost Protocol0.0Sekretarz IMF
(niewymieniony w czołówce)
2010Dług
The Debt
8.3Stephan Gold
2008Walkiria
Valkyrie
2.0Friedrich Fromm
2005Batman - Początek
Batman Begins
4.5Carmine Falcone
2001Za drzwiami sypialni
In the Bedroom
0.0Matt Fowler
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.