QR Code

Tom Kane  57 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.5 (2)
Data urodzenia:15 kwietnia 1962
Miejsce urodzenia:Overland Park, USA
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013Smerfy 2
The Smurfs 2
7.0Smerf narrator (narrator)
2011Smerfy
The Smurfs
9.0(narrator)
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2017Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
Star Wars: The Last Jedi
9.0Admirał Ackbar (głos)
2008Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: The Clone Wars
4.7Yoda / Narrator / Admirał Yularen (głos)
2007Shrek Trzeci
Shrek the Third
6.0Strażnik (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.