QR Code

Todd Phillips

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2011Kac Vegas w Bangkoku
The Hangover Part II
5.3Pan Creepy
(niewymieniony w czołówce)
2009Kac Vegas
Hangover, The
2.2Pan Creepy
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Joker0.0(producent)
2018Narodziny gwiazdy
A Star Is Born
9.5(producent)
2016Rekiny wojny
War Dogs
7.2(producent)
2013Kac Vegas III
The Hangover Part III
4.0(producent)
2012Projekt X
Project X
6.0(producent)
2011Kac Vegas w Bangkoku
The Hangover Part II
5.3(producent)
2009Kac Vegas
Hangover, The
2.2(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Joker0.0
2016Rekiny wojny
War Dogs
7.2
2013Kac Vegas III
The Hangover Part III
4.0
2011Kac Vegas w Bangkoku
The Hangover Part II
5.3
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Joker0.0
2016Rekiny wojny
War Dogs
7.2
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.