QR Code

Tim Burton

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (9)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019The Addams Family0.0(producent)
Dumbo0.0(producent wykonawczy)
2016Alicja po drugiej stronie lustra
Alice Through the Looking Glass
6.7(producent)
2014Wielkie oczy
Big Eyes
6.3(producent)
2012Frankenweenie4.0(producent)
Abraham Lincoln: Łowca wampirów
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
1.0(producent)
1995Batman Forever0.0(producent)
1992Powrót Batmana
Batman Returns
0.0(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2012Frankenweenie4.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Dumbo0.0
2016Osobliwy dom Pani Peregrine
Miss Peregrine's Home For Peculiar Children
7.4
2014Wielkie oczy
Big Eyes
6.3
2012Frankenweenie4.0
Mroczne cienie
Dark Shadows
5.8
1992Powrót Batmana
Batman Returns
0.0
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.