QR Code

Thomas Vinterberg

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
SIEBIETytuł filmuOcenaRola
2012Polowanie
Jagten
3.3(on sam)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2012Polowanie
Jagten
3.3(producent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2016Komuna
Kollektivet
0.0
2012Polowanie
Jagten
3.3
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Kursk6.3
2016Komuna
Kollektivet
0.0
2015Z dala od zgiełku
Far from the Madding Crowd
6.9
2012Polowanie
Jagten
3.3
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.