QR Code

Ted Elliott

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2013Jeździec znikąd
The Lone Ranger
7.5(producent wykonawczy)
2011Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
10.0(producent wykonawczy)
2009Załoga G
G-Force
0.0(zastępca producenta)
2001Shrek5.7(współproducent)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Aladyn
Aladdin
0.0
2013Jeździec znikąd
The Lone Ranger
7.5
2011Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
10.0
2007Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
Pirates of the Caribbean: At World's End
0.0
2006Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
0.0
2003Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
10.0
2001Shrek5.7
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2017Piraci z Karaibów. Zemsta Salazara
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
7.3(postacie)
2011Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
10.0(postacie)
2007Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
Pirates of the Caribbean: At World's End
0.0(postacie)
2006Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
0.0(postacie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.