QR Code

T.J. Miller  37 lat

Todd Joseph Miller
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (6)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
6 (6)
Data urodzenia:04 czerwca 1981
Miejsce urodzenia:Denver, Kolorado, USA
O sobie (1)
Amerykański komik oraz aktor dubbingowy i filmowy. W telewizji zadebiutował rolą Marmaduke'a Brookera w serialu Ale jazda!. Na dużym ekranie po raz pierwszy pojawił się w 2008 roku, rolą Huda Platta w filmie Projekt: Monster. Następnie pojawiał się między innymi w Idolu z piekła rodem (2010), Przyjacielu do końca świata (2012), ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Deadpool 25.5Weasel
Player One
Ready Player One
9.0i-R0k
2016Firmowa Gwiazdka
Office Christmas Party
8.6Clay
Deadpool10.0Weasel
2014Transformers: Wiek zagłady
Transformers: Age of Extinction
7.4Lucas
2012Przyjaciel do końca świata
Seeking a Friend for the End of the World
5.0Radosny gospodarz
2010Miś Yogi
Yogi Bear
3.8Strażnik Jones
2008Projekt: Monster
Cloverfield
0.0Hud Platt
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2019Jak wytresować smoka 3
How to Train Your Dragon: The Hidden World
0.0Mieczyk Thorston (głos)
2017Emotki. Film
The Emoji Movie
5.0Gene (głos)
2014Wielka Szóstka
Big Hero 6
8.7Fred (głos)
Jak wytresować smoka 2
How to Train Your Dragon 2
6.8Mieczyk (głos)
2010Jak wytresować smoka
How to Train Your Dragon
5.4Mieczyk (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Dolina Krzemowa
Silicon Valley
6.2Erlich Bachman
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.