QR Code

Szymon Bobrowski  47 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (2)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4.8 (4)
Data urodzenia:16 maja 1972
Miejsce urodzenia:Konin, Polska
O sobie (1)
Polski aktor teatralny, telewizyjny i filmowy. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017PolandJa7.4Szymon
2016Powidoki7.0Włodzimierz Sokorski
2011Róża8.5Kazik
2009Złoty środek10.0Tomasz Łopian
2008Serce na dłoni
Serce na dłoni
2.6Angelo
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2015Ant-Man5.9Darren Cross / Yellow Jacket (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Chyłka - Zaginięcie8.5Artur Żelazny
2012Krew z krwi5.3Bronek, człowiek Antona (gościnnie)
Lekarze3.3Piotr Wanat
2007Odwróceni10.0Władysław Różycki "Skalpel"
1999Na dobre i na złe5.1Hubert, syn Kozińskiego (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.