QR Code

Stuart Beattie

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2014Ja, Frankenstein
I, Frankenstein
10.0
2009G.I. Joe: Czas Kobry
G.I. Joe: The Rise of Cobra
5.0
2008Australia
Australia
3.8
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2014Ja, Frankenstein
I, Frankenstein
10.0
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
2017Piraci z Karaibów. Zemsta Salazara
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
7.7(postacie)
2011Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
10.0(postacie)
2009G.I. Joe: Czas Kobry
G.I. Joe: The Rise of Cobra
5.0(materiały do scenariusza, historia)
2007Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
Pirates of the Caribbean: At World's End
0.0(postacie)
2006Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
0.0(postacie)
2003Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
10.0(materiały do scenariusza, historia)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.