QR Code

Steve Boeddeker

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
DźWIęKTytuł filmuOcenaRola
2016Sing7.7
2015Creed: Narodziny legendy
Creed
8.2
2012Bestie z południowych krain
Beasts of the Southern Wild
7.5
2010Tron: dziedzictwo
Tron Legacy
5.0
2001Lara Croft: Tomb Raider0.0
2000X-Men
X-Men 1.5
2.5
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.