QR Code

Stephen Merchant

45 lat

Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
osoba filmu
5 (1)
Data urodzenia:24 listopada 1974
Miejsce urodzenia:Bristol, Anglia, Wielka Brytania
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Jojo Rabbit0.0Deertz
Na ringu z rodziną
Fighting with My Family
6.0Hugh
2018Dziewczyna w sieci pająka
The Girl in the Spider’s Web
5.0Frans Balder
2017Logan: Wolverine
Logan
9.9
2013Daję nam rok
I Give It a Year
8.0
Movie 431.0Donald (segment "Truth or Dare")
2011Bez smyczy
Hall Pass
0.0Gary
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Gnomeo i Julia. Tajemnica zaginionych krasnali
Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes
7.0Paris (głos)
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Na ringu z rodziną
Fighting with My Family
6.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2019Na ringu z rodziną
Fighting with My Family
6.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Na ringu z rodziną
Fighting with My Family
6.0
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Współczesna rodzina
Modern Family
6.1Stevens (gościnnie)
2007Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
6.0Dave (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.