QR Code

Stanley Sopel

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
1971Diamenty są wieczne
Diamonds Are Forever
3.9(zastępca producenta)
1969W tajnej służbie Jej Królewskiej Mości
On Her Majesty's Secret Service
3.0(zastępca producenta)
1967Żyje się tylko dwa razy
You Only Live Twice
3.5(zastępca producenta) (niewymieniony w czołówce)
1965Operacja Piorun
Thunderball
1.0(zastępca producenta) (niewymieniony w czołówce)
1964Goldfinger
Goldfinger
4.2(zastępca producenta) (niewymieniony w czołówce)
1963Pozdrowienia z Rosji
From Russia with Love
1.0(zastępca producenta) (niewymieniony w czołówce)
1962Doktor No
Dr. No
2.8(zastępca producenta) (niewymieniony w czołówce)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.