QR Code

Seth Rogen  37 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (30)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
5 (1)
Data urodzenia:15 kwietnia 1982
Miejsce urodzenia:Vancouver, Kolumbia Brytyjska, Kanada
Wzrost:180 cm (5ft 9in)
Lata aktywności:od 1999 roku
Zawód:aktor, scenarzysta, producent filmowy, reżyser
Stan Cywilny:żona Lauren Miller (od 02.10.2011)
O sobie (1)
Kanadyjski i amerykański aktor komediowy, scenarzysta, reżyser i producent filmowy żydowskiego pochodzenia. W 2013 roku zadebiutował jako reżyser realizując wspólnie z Evanem Goldbergiem To już jest koniec, w którym zagrał samego siebie. ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Niedobrani
Long Shot
9.4Fred Flarsky
2017Disaster Artist
The Disaster Artist
10.0Sandy Schklair
2016Sąsiedzi 2
Neighbors 2
6.3Mac Radner
2015Steve Jobs0.0Steve Wozniak
2014Wywiad ze Słońcem Narodu
The Interview
0.0Aaron Rappaport
Sąsiedzi
Neighbors
10.0Mac Radner
2013To już jest koniec
This Is The End
9.5Seth Rogen
2012Mama i ja
The Guilt Trip
3.0Andy Brewster
201150/500.0Kyle
Take This Waltz0.0Lou
2008Boski chillout
Pineapple Express
2.0Dale Denton
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2019Król Lew
The Lion King
0.0Pumba (głos)
2016Sausage Party6.9Frank / Sierżant Pieprz (głos)
Kung Fu Panda 35.9Modliszka (głos)
2011Kung Fu Panda 27.0Modliszka (głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.