QR Code

Sebastian Stan  35 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (31)
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
10 (2)
Data urodzenia:13 sierpnia 1983
Miejsce urodzenia:Konstanca, Rumunia
Wzrost:183 cm (6ft)
Lata aktywności:od 2003 roku
Zawód:aktor
O sobie (1)
Amerykański aktor filmowy i serialowy. Odtwórca roli Jamesa Buchanana "Bucky'ego" Barnesa, późniejszego Zimowego Żołnierza w serii filmów wytwórni Marvel o Kapitanie Ameryce. Urodził się w rumuńskim mieście Konstanca. W wieku ośmiu lat wraz ze swoją matką przeniósł się do Wiednia, w Austrii, gdzie jego matka była zatrudniona jako pianistka. Cztery lata ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Avengers: Koniec gry
Avengers: Endgame
9.3Bucky Barnes / Zimowy Żołnierz
2018Avengers: wojna bez granic
Avengers: Infinity War
7.4Bucky Barnes / Zimowy Żołnierz
2017Jestem najlepsza. Ja, Tonya
I, Tonya
5.8Jeff Gillooly
Logan Lucky0.0Dayton White
2016Kapitan Ameryka: wojna bohaterów
Captain America: Civil War
8.8Bucky Barnes / Zimowy Żołnierz
2015Marsjanin
The Martian
7.2Chris Beck
Nigdy nie jest za późno
Ricki and the Flash
0.0Joshua
Ant-Man6.1Bucky Barnes / Zimowy Żołnierz
(niewymieniony w czołówce)
2014Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz
Captain America: The Winter Soldier
8.0James Buchanan "Bucky" Barnes / The Winter Soldier
2012Zaginiona
Gone
2.7Billy
2011Captain America: Pierwsze starcie
Captain America: The First Avenger
9.0James Buchanan “Bucky” Barnes
2010Czarny Łabędź
Black Swan
9.5Andrew
2009Amerykańskie ciacho
Spread
7.3Harry
SERIAL
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.