QR Code

Sebastian Fabijański  31 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (18)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
10 (2)
Data urodzenia:14 czerwca 1987
Miejsce urodzenia:Warszawa, Polska
Wzrost:185 cm (6ft 1in)
Lata aktywności:od 2009 roku
O sobie (1)
Polski aktor. Studiował w Wyższej Szkole Komunikowania i Mediów Społecznych w Warszawie, w PWST w Krakowie i w Akademii Teatralnej w Warszawie, którą ukończył w 2015. Popularność przyniosły mu seriale Tancerze i Misja Afganistan. Na 39. Festiwalu Filmowym w Gdyni otrzymał nagrodę za najlepszy profesjonalny debiut aktorski za filmy Jeziorak ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Kamerdyner7.0Mateusz Kroll
Kobiety mafii8.1"Cieniu"
2017Botoks8.1Marek Brzyski
Gwiazdy6.6Ginter
2016Pitbull. Niebezpieczne kobiety8.4Remek "Cukier"
#WSZYSTKOGRA2.5Staszek Borucki
2015Nowy świat5.2Żołnierz Artur "Azzam" (segment)
Panie Dulskie10.0Zbyszko
2014Jeziorak8.5Aspirant Marzec
2013Pod Mocnym Aniołem2.7Młody inżynier
DUBBINGTytuł filmuOcenaRola
2015Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
Star Wars: The Force Awakens
9.3Finn (polski dubbing)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Belfer5.2Adrian Kuś
2015Pakt9.4
2012Misja Afganistan1.0Młody
2011Przepis na życie0.0Pielęgniarz Przemek Trok (gościnnie)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.