QR Code

Sarah Silverman

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (3)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Wojna płci
Battle of the Sexes
0.0Gladys Heldman
2014Milion sposobów jak zginąć na Zachodzie
A Million Ways to Die in the West
10.0Ruth
2011Take This Waltz0.0Geraldine
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Ralph Demolka w internecie
Ralph Breaks the Internet
0.0Vanellope (głos)
2012Ralph Demolka
Wreck-It Ralph
5.2Vanellope von Schweetz (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2009Żona idealna
The Good Wife
6.8Stephanie Engler (gościnnie)
2004Ekipa
Entourage
2.7Sarah Silverman (on sam/ ona sama / zespół) (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.