QR Code

Sarah Silverman

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (3)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Wojna płci
Battle of the Sexes
0.0Gladys Heldman
2014Milion sposobów jak zginąć na Zachodzie
A Million Ways to Die in the West
10.0Ruth
2011Take This Waltz0.0Geraldine
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2018Ralph Demolka w internecie
Ralph Breaks the Internet
10.0Vanellope (głos)
2012Ralph Demolka
Wreck-It Ralph
5.2Vanellope von Schweetz (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2013Masters of Sex
Masters of Sex
7.0Helen Schiff (gościnnie)
2009Żona idealna
The Good Wife
6.8Stephanie Engler (gościnnie)
2004Ekipa
Entourage
2.7Sarah Silverman (on sam/ ona sama / zespół) (gościnnie)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.