QR Code

Sandy Powell

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (2)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
KOSTIUMYTytuł filmuOcenaRola
2018Faworyta
The Favourite
0.0
2017Jak rozmawiać z dziewczynami na prywatkach
How to Talk to Girls at Parties
0.0
2015Carol6.0
Kopciuszek
Cinderella
6.8
2013Wilk z Wall Street
The Wolf of Wall Street
5.7
2011Hugo i jego wynalazek
Hugo
3.7
2010Wyspa tajemnic
Shutter Island
5.1
1994Wywiad z wampirem
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
7.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.