QR Code

Sam Rockwell  50 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (26)
Wywiady
Newsy (9)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
3.3 (3)
Data urodzenia:05 listopada 1968
Miejsce urodzenia:Daly City, Kalifornia, USA
Wzrost:175 cm (5ft 7in)
Lata aktywności:od 1988 roku
Zawód:aktor
O sobie (1)
Amerykański aktor filmowy i telewizyjny pochodzenia niemieckiego, irlandzkiego, angielskiego i holenderskiego. Zdobywca Oscara za najlepszą rolę drugoplanową w filmie Trzy billboardy za Ebbing, Missouri. W wieku 20 lat wystąpił po raz pierwszy w filmie, był to horror Dom klownów (Clownhouse, 1988)[5], którego producentem był Francis Ford Coppola). Po ukończeniu dwuletniego Studium ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019The Best of Enemies0.0Claiborne Paul Ellis
2018Vice9.3George W. Bush
Blaze0.0
2017Woman Walks Ahead0.0Pułkownik Silas Grove
Trzy billboardy za Ebbing, Missouri
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
10.0Oficer Jason Dixon
2015Pan Idealny
Mr. Right
3.5Pan Right / Francis
Poltergeist6.0Eric Bowen
2013Najlepsze najgorsze wakacje
The Way, Way Back
6.0Owen
20127 psychopatów
Seven Psychopaths
6.8Billy
2011Facet do dziecka
The Sitter
5.0Karl
Kowboje i Obcy
Cowboys & Aliens
3.0Doc
2010Iron Man 29.0Justin Hammer
2008Frost/Nixon
Frost/Nixon
1.5James Reston Jr.
Udław się
Choke
1.0Victor Mancini
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2020Trolle 2
Trolls World Tour
0.0(głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.