QR Code

Ryszard Zatorski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2016Porady na zdrady9.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2016Porady na zdrady9.0
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6
SERIAL
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2000M jak Miłość5.0
1999Na dobre i na złe5.1
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2011Galeria2.9
2000M jak Miłość5.0
1999Na dobre i na złe5.1
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.