QR Code

Ryszard Zatorski

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Pech to nie grzech10.0
2016Porady na zdrady9.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Pech to nie grzech10.0
2016Porady na zdrady9.0
2014Dzień dobry, kocham cię!9.6
NA PODSTAWIETytuł filmuOcenaRola
1997Kiler0.0(dialogi)
SERIAL
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2000M jak Miłość4.9
1999Na dobre i na złe5.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2011Galeria2.9
2000M jak Miłość4.9
1999Na dobre i na złe5.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.