QR Code

Ryan Murphy

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
SERIAL
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Pose0.0(producent wykonawczy)
2016American Crime Story5.5(producent wykonawczy)
2011American Horror Story9.5(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2018Pose0.0(twórca serialu)
2016American Crime Story5.5
2011American Horror Story9.5(twórca serialu)
2009Glee1.7(twórca serialu)
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2018Pose0.0
2016American Crime Story5.5
2011American Horror Story9.5
2009Glee1.7
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.