QR Code

Ryan Gosling  38 lat

Ryan Thomas Gosling
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (67)
Wywiady
Newsy (8)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (11)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
4 (4)
Data urodzenia:12 listopada 1980
Miejsce urodzenia:London, Ontario, Kanada
Wzrost:184 cm (6ft)
Lata aktywności:od 1992 roku
O sobie (1)
Kanadyjski aktor, reżyser, scenarzysta i muzyk. Ryan jako dziecko brał udział (wraz z siostrą) w lokalnych konkursach talentów. W 1993 roku zaczął występować w "Klubie Myszki Mickey" produkowanym przez Disney Channel (razem z Christiną Aguilerą i Keri Russell). Gdy program odwołano, Gosling grywał epizody w serialach telewizyjnych takich jak Droga ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Pierwszy człowiek
First Man
7.1Neil Armstrong
2017Blade Runner 204910.0Oficer K
Song to Song4.0BV
2016La La Land7.1Sebastian
Nice Guys. Równi goście
The Nice Guys
10.0Holland March
2015Big Short
The Big Short
4.2Jared Vennett
2013Tylko Bóg wybacza
Only God Forgives
5.0Julien
Gangster Squad. Pogromcy mafii
Gangster Squad
3.0Sierżant Jerry Wooters
2012Drugie oblicze
The Place Beyond the Pines
10.0Luke
2011Idy marcowe
The Ides of March
2.0Stephen Myers
Kocha, lubi, szanuje
Crazy, Stupid, Love
0.0Jacob
Drive10.0Driver
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2014Lost River5.2(producent)
2013Biały cień
White Shadow
8.0(producent wykonawczy)
Tylko Bóg wybacza
Only God Forgives
5.0(producent wykonawczy)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.