QR Code

Rupert Grint  29 lat

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (9)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:24 sierpnia 1988
Miejsce urodzenia:Stevenage, Wielka Brytania
O sobie (1)
prawdziwe nazwisko: Rupert Alexander Lloyd GrintUrodził sie 24 sierpnia 1988r. w Hertfordshire w Anglii. Ma brata Jamesa i trzy siostry - Georginę, Samanthę i Charlottę, jest z nich najstarszy. Jego ojciec Nigel jest sprzedawcą, a matka Jo zajmuje się domem. Rupert chodził do męskiej szkoły podstawowej i zaczął chodzić na ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Przekręt
Snatch
5.2Charlie Cavendish
2011Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
6.2Ronald 'Ron' Weasley
2010Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
8.3Ronald "Ron" Weasley
2009Harry Potter i Książę Półkrwi
Harry Potter and the Half-Blood Prince
8.0Ronald "Ron" Weasley
2007Harry Potter i Zakon Feniksa
Harry Potter and the Order of the Phoenix
5.5Ronald 'Ron' Weasley
2005Harry Potter i Czara Ognia
Harry Potter and the Goblet of Fire
6.7Ronald 'Ron' Weasley
2004Harry Potter i więzień Azkabanu
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
4.7Ronald "Ron" Weasley
2002Harry Potter i Komnata Tajemnic
Harry Potter and the Chamber of Secrets
7.0Ronald "Ron" Weasley
2001Harry Potter i Kamień Filozoficzny
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
10.0Ronald "Ron" Weasley
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2014Listonosz Pat i wielki świat
Postman Pat: The Movie - You Know You're the One
5.3Josh (głos)
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017Przekręt
Snatch
5.2Charlie Cavendish
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.