QR Code

Rooney Mara

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (27)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (12)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
1 (1)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:Bedford, Nowy Jork, USA
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2018Maria Magdalena
Mary Magdalene
0.0Maria Magdalena
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot0.0Annu
2017Song to Song4.0Faye
A Ghost Story0.0M
2016Lion. Droga do domu
Lion
9.4Lucy
2015Piotruś. Wyprawa do Nibylandii
Pan
8.0Tiger Lily
Carol6.0Therese Belivet
2014Śmieć
Trash
0.0Olivia
2013Ona
Her
6.7Catherine
Panaceum
Side Effects
4.5Emily Taylor
2011Dziewczyna z tatuażem
The Girl with the Dragon Tattoo
4.0Lisbeth Salander
2010The Social Network
Social Network, The
0.0Erica Albright
Koszmar z ulicy Wiązów
Nightmare on Elm Street, A
2.3Nancy Thompson
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2016Kubo i dwie struny
Kubo and the Two Strings
8.2Siostry (głos)
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.