QR Code

Roma Gąsiorowska  38 lat

Roma Gąsiorowska-Żurawska
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (31)
Wywiady
Newsy (1)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (1)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
2 (2)
Data urodzenia:29 stycznia 1981
Miejsce urodzenia:Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Polska
Wzrost:168 cm (5ft 5in)
Lata aktywności:od 2003 roku
Stan Cywilny:mąż Michał Żurawski (od 10.04.2010), 2 dzieci: syn Klemens (ur. 2012) i córka Jadwiga (ur. 2014)
O sobie (1)
Polska aktorka. Ukończyła I Liceum Ogólnokształcące w Bydgoszczy, gdzie zainteresowała się aktorstwem i wraz ze znajomymi założyła amatorskie kółko teatralne. Absolwentka PWST w Krakowie, do której dostała się za drugim podejściem. Jej dyplomowym przedstawieniem było Zimne dziecko (tekst Marius von Mayenburg, reż. Jan Peszek, 2005). Za rolę w tym spektaklu ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Ciemno, prawie noc10.0
Całe szczęście8.9Marta
2018Serce nie sługa8.8Daria
Plan B0.0Klara Dreszer
Podatek od miłości8.5Agnieszka
2017Tarapaty8.6Agata
Bodo6.0Zula Pogorzelska
PolandJa7.4Iwo
2016Kochaj5.0Anka
2015Listy do M. 28.0Doris
Córki dancingu5.6Rakieta
2014Warsaw by Night8.0Maja
Między nami dobrze jest4.7Edyta
Kochanie, chyba cię zabiłem2.0
2012Kac Wawa5.5Sandra
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.