QR Code

Roland Emmerich

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy (8)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (3)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2019Midway0.0producent
2016Dzień Niepodległości: Odrodzenie
Independence Day: Resurgence
0.0(producent)
2013Świat w płomieniach
White House Down
3.8(producent)
2011Anonimus
Anonymous
0.0(producent)
Hell2.3(producent wykonawczy)
200920122.4(producent)
2004Pojutrze
The Day After Tomorrow
0.0(producent)
1998Godzilla0.0(producent wykonawczy)
1996Dzień Niepodległości
Independence Day
0.0(producent wykonawczy)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
200920122.4
2004Pojutrze
The Day After Tomorrow
0.0
1998Godzilla0.0
1996Dzień Niepodległości
Independence Day
0.0
REŻYSERTytuł filmuOcenaRola
2019Midway0.0
2016Dzień Niepodległości: Odrodzenie
Independence Day: Resurgence
0.0
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.