QR Code

Robert Redford  82 lata

Charles Robert Redford Jr.
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (28)
Wywiady
Newsy (3)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
8 (1)
Data urodzenia:18 sierpnia 1936
Miejsce urodzenia:Santa Monica, Kalifornia, USA
Wzrost:175 cm (5ft 7in)
Lata aktywności:od 1959 roku
Stan Cywilny:dwukrotnie żonaty: 1. Lola Van Wagenen (12.09.1958 - 1985, rozwód), 4 dzieci: Scott (ur. 1959), Shauna (ur. 15.11.1960), James (ur. 05.05.1962) i Amy (ur. 22.10.1970); 2. Sibylle Szaggars (od 11.07.2009)
O sobie (1)
Urodził się w Santa Monica jako jedyny syn Charlesa Roberta Redforda, księgowego, który pracował dla Standard Oil, i Marthy Hart, która zmarła w 1955 roku, gdy Robert kończył szkołę średnią Van Nuys High School w Los Angeles. Z powodu pijaństwa stracił swoje stypendium sportowe za grę w baseball, przyznane przez ... (cały opis)
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2019Avengers: Koniec gry
Avengers: Endgame
8.5Alexander Pierce
2018Gentleman z rewolwerem
Old Man and the Gun
6.5Forrest Tucker
2017Ziemia. Niezwykły dzień z życia planety
Earth: One Amazing Day
0.0(narrator)
2016Mój przyjaciel smok
Pete's Dragon
7.0Meacham
2015Niewygodna prawda
Truth
1.0Dan Rather
Piknik z niedźwiedziami
A Walk in the Woods
5.1Bill Bryson
2014Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz
Captain America: The Winter Soldier
8.0Agent Alexander Pierce
PRODUCENTTytuł filmuOcenaRola
2018Gentleman z rewolwerem
Old Man and the Gun
6.5(producent)
2015Piknik z niedźwiedziami
A Walk in the Woods
5.1(producent)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.