QR Code

Robert Latusek

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w / Znamy z
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Powidoki7.0Sanitariusz
2015Nowy świat5.2Policjant "Wiera" (segment)
2008Ojciec Mateusz6.0Zdzisław, brat Ewy Mostowskiej (gościnnie)
Czas honoru4.5Włodek Hulewicz, agent gestapo
2007Barwy szczęścia5.3Antoni Krupa, mąż Wioli (gościnnie)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2011Julia7.0
2003Na Wspólnej4.2
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2008Ojciec Mateusz6.0Zdzisław, brat Ewy Mostowskiej (gościnnie)
Czas honoru4.5Włodek Hulewicz, agent gestapo
2007Barwy szczęścia5.3Antoni Krupa, mąż Wioli (gościnnie)
SCENARZYSTATytuł filmuOcenaRola
2011Julia7.0
2003Na Wspólnej4.2
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.