QR Code

Robert Davi

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2014Niezniszczalni 3
The Expendables III
6.5Goran Vogner
2013Doonby. Każdy jest kimś
Doonby
5.5Szeryf Woodley
1990Predator 20.0Kapitan Phil Heinemann
1989Licencja na zabijanie
Licence to Kill
2.5Franz Sanchez
1988Szklana pułapka
Die Hard
0.0Specjalny Agent FBI Johnson
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.