QR Code

Robert D. Yeoman

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2018Mamma Mia: Here We Go Again!
Mamma Mia! Here We Go Again
5.5
2016Ghostbusters. Pogromcy duchów
Ghostbusters
5.3
2015Agentka
Spy
8.0
2014Grand Budapest Hotel
The Grand Budapest Hotel
7.3
2013Gorący towar
The Heat
9.0
2012Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom
Moonrise Kingdom
3.7
2011Druhny
Bridesmaids
0.0
2008Jestem na tak
Yes Man
6.5
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.