QR Code

Robbie Ryan

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Znamy z
Filmografia
FILM
ZDJęCIATytuł filmuOcenaRola
2018Faworyta
The Favourite
6.1
2016American Honey8.0
Ja, Daniel Blake
I, Daniel Blake
6.5
2015Slow West0.0
2014Klub Jimmy'ego
Jimmy's Hall
10.0
2013Tajemnica Filomeny
Philomena
2.7
2012Whisky dla aniołów
The Angel's Share
0.0
2011Wichrowe wzgórza
Wuthering Heights
2.3
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.