QR Code

Rami Malek  38 lat

Rami Said Malek
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (34)
Wywiady
Newsy (12)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki (2)
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
6.2 (13)
Data urodzenia:12 maja 1981
Miejsce urodzenia:Los Angeles, Kalifornia, USA
Wzrost:175 cm (5ft 7in)
Lata aktywności:od 2004 roku
Zawód:aktor
O sobie (1)
Amerykański aktor pochodzenia egipskiego. Wystąpił w roli Elliota Aldersona w serialu Mr. Robot, za którą otrzymał nagrodę Critics' Choice i nagrodę Emmy (najlepszy aktor w serialu dramatycznym). W 2004 roku Malek zaczął swoją karierę aktorską, gościnnym udziałem w serialu telewizyjnym Gilmore Girls. W tym samym roku pojawił się w odcinku Medium ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2020Bond 250.0
2018Bohemian Rhapsody10.0Freddie Mercury
2017Papillon. Motylek
Papillon
0.0Louis Dega
2014Noc w muzeum: Tajemnica grobowca
Night at the Museum: Secret of the Tomb
7.1Ahkmenrah
Need for Speed6.6Finn
2013Oldboy. Zemsta jest cierpliwa
Oldboy
3.5Browning
2012Saga Zmierzch: Przed Świtem - Część 2
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
2.7Benjamin
Mistrz
The Master
5.4Clark
2011Saga Zmierzch: Przed Świtem - Część 1
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, The
3.8Benjamin
2009Noc w muzeum 2
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2.3Ahkmenrah
2006Noc w muzeum
Night at the Museum
5.2Ahkmenrah
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Mr. Robot7.9Elliot Alderson
Pełna filmografia
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.