QR Code

Rachael Taylor  34 lata

Rachael May Taylor
Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (4)
Wywiady
Newsy
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
0 (0)
Data urodzenia:11 lipca 1984
Miejsce urodzenia:Launceston, Tasmania, Australia
Wzrost:173 cm (5ft 7in)
Lata aktywności:od 2004 roku
Zawód:aktorka, modelka
O sobie (1)
Australijska aktorka filmowa i modelka. ... (cały opis)
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2016Gold7.0Rachel Hill
2014Loft
The Loft
0.0Anne Morris
2011Najczarniejsza godzina
The Darkest Hour
0.0Anne
2007Transformers5.6Maggie Madsen
SERIAL
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2017The Defenders0.0Trish Walker
2016Luke Cage6.7Trish Walker (gościnnie)
2015Jessica Jones9.0Trish Walker
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.