QR Code

Quvenzhané Wallis

Więcej o osobie
Podstawowe Informacje
Strona główna
Filmografia
Opisy/Biografie

Multimedia
Galeria (6)
Wywiady
Newsy (5)
Strony WWW 
Recenzje

Pozostałe informacje
Ciekawostki 
Zdjęcia z planu
Wpadki
Cytaty aktora w filmach
Lubię osobę
0
Nie przepadam
0
10 (2)
Data urodzenia:nieznana
Miejsce urodzenia:nieznane
O sobie (0)
Nikt jeszcze nie dodał biografii tej osoby. Chcesz być pierwszy?
Zobaczymy w
Filmografia
FILM
AKTORTytuł filmuOcenaRola
2015Ojcowie i córki
Fathers and Daughters
6.0Lucy
2014Annie6.4Annie
2013Zniewolony. 12 Years a Slave
12 Years a Slave
8.5Margaret Northup
2012Bestie z południowych krain
Beasts of the Southern Wild
7.5Hushpuppy
GŁOSTytuł filmuOcenaRola
2016Trolle
Trolls
5.9Harper (głos)
Komentarze: (0)  Rozwiń by komentować


Nikt jeszcze nie dodał komentarzy.
Bądź pierwszy - wpisz komentarz.